Kijk ’s Kunst tijdelijk dicht

Wildervank - Door de maatregelen van het kabinet ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus ziet Galerie Kijk ’s Kunst - de galerie voor eigentijdse, realistische kunst van vakbekwame kunstenaars, getoond in de sfeer van weleer - aan de Poststraat 77 in Wildervank zich genoodzaakt tot in ieder geval 1 juni a.s. de deuren gesloten te houden. We hopen op 5 juni weer open te kunnen gaan met de expositie STAD EN LAND, met gevarieerde kunst van Christiaan Afman (pentekeningen en aquarellen), Walter Stoelwinder (schilderijen), Annette Schreuder (schilderijen van de Kanaalstreek) en Froukje Dijkstra (keramiek).

De tentoonstelling ZO VRIJ ALS EEN VOGEL, die voor dit voorjaar gepland stond, is – met instemming van de deelnemende kunstenaars – verschoven naar het najaar.

De kunstwerken in stock, zoals schilderijen van Klaas Klazema, pentekeningen van Arie Goedhart, kleurpotloodtekeningen van Janine Starke en houtdraaiwerk van Albert Dubben, kunt u tot 5 juni alleen op afspraak bezichtigen (tel.: 06-29186956). Uiteraard gelden daarbij ook de dringende adviezen van het kabinet: blijf zoveel mogelijk thuis, sowieso bij verkoudheidsverschijnselen van één of meer van uw huisgenoten; bezoek met hooguit drie personen; houd onderling minstens 1,5 meter afstand; enz. Niet alleen voor uw eigen veiligheid maar ook voor die van de medewerkers van de galerie!

Kijk ‘s Kunst vraagt begrip van de kunstliefhebbers en biedt excuses aan voor het ongemak.